Nejnovejší galerie
Winter Hradec 2014
Pořádané závody
Fotka dne

Hlavní sponzoři

PolyPLASTY
omnipack

Naši partneři

microtherm
activesport
NUTREND-Sportovní výživa
Porsche Hradec Králové
pells
moose
yate sport
Rock Machine
cyklo pešek
koloshop
C & K

Články

Expenův Pells Aeron
Časovka Šerlich
Kluziště v Orličkách
Sajrajt a marast

Další weby

Webové album Picasa Hradecký pohár HSK facebook

Návštěvnost

Jarní Wzdechy

Jarní Wzdechy

V neděli dopoledne jsme se vydali v poměrně slušném zastoupení na klasický otvírák sezóny s výstižným názvem Jarní Wzdechy.Na start jsem nastoupil já,brácha,Zdenda V. a Petr V. Měli jsme i velice početné publikum tvořené mimo jiné Jirkou,Ivou,Petrem J.,Martinou a rodinnými příslušníky.
Po Brně se mi ráno z postele moc dobře nevstávalo takže mi bylo jasné, že to dnes moc dobré nebude a že to bude bolet a budu hodně wzdechat. Jako již skoro klasicky nastaly těsně před startem komplikace a to ty, že jsem při projíždění trati píchnul, takže jsem musel ještě 10min. před startem měnit duši.
To mělo za následek minimáln rozjetí a když jsem na startu viděl ještě F.Žiláka a Petra Sulzbachera,bylo jasné, že to dnes na bednu asi určitě nedá.
Trať byla již klasicky trochu rozměklá a příkopy plné bahna, ale jinak dobře jetelná.Organizátoři ji vylepšili několika novinkami v podobě technických pasáží a vybíhání schodůa tak se zde i naplno projevily nedostatky v technice.
Po startu nasadila tato dvojce Ž a S takové tempo, že jsem odpadl hned v prvním kole ve stoupání po louce.Jejich tempu stačil pouze Martin Splítek a Zdeňek Černý.Měl jsem před sebou zajímavý pohled, když jsem ze 6pozice sledoval 5dresů cyklomaxu před sebou.
První dvě kola se mi jela opravdu hrozně a tak mě předjel ještě T.Kejzlar z Axit doldy a já jel zavěšen za Happym. Ten měl smůlu jako já naštěstí před startem a měl defekt, stejně jako Martin Splítek, který jel do té doby výborně.Takže jsem se více méně bez práce posunul na 5 pozici.Zhruba po půl hodině se mi začalo již jet lépe a jelikož jsem před sebou viděl jednoho jezdce z Cyklomaxu(Zdeňka Černého),snažil jsem se ho dojet.To se mi povedlo asi 2 kola před cílem, ale málem mě to stálo pád,jelikož jsem to na „hrbech“ neodhadl s rychlostí a pěkně mě to nakoplo a dopadnul jsem na předek.Naštěstí jsem to ustál a jel dál.Holt když na biku člověk půl roku nesedí,na technice se to projeví.
Snažil jsem se co nejrychleji odjet a to se zdařilo, takže jsem si nakonec mohl dojet pro 4.místo,stejně jako v loni.
Po prvním víkendu jsem poměrně spokojený a jen doufám, že se forma bude ještě zlepšovat…
Umístění ostatních je následující : Zdenda Veselka 16.místo
Petr Velík 23.míst
Radek Pilnáček 32.místo

Autor: Expen    Dne: 7.4.2009
copyright HSK - cycling 2009 | design a kód: Michal Dyntar