Nejnovejší galerie
Winter Hradec 2014
Pořádané závody
Fotka dne

Hlavní sponzoři

PolyPLASTY
omnipack

Naši partneři

microtherm
activesport
NUTREND-Sportovní výživa
Porsche Hradec Králové
pells
moose
yate sport
Rock Machine
cyklo pešek
koloshop
C & K

Články

Expenův Pells Aeron
Časovka Šerlich
Kluziště v Orličkách
Sajrajt a marast

Další weby

Webové album Picasa Hradecký pohár HSK facebook

Návštěvnost

Triatlon sportovních osobností 2009

Již potřetí se ve sportovním areálu Biřička uskutečnil triatlon sportovních osobností. Prestiž tohoto závodu letos přilákala na start sedmatřicet závodníků z celé naši republiky.
Hlavním sponzorem závodu byla firma RENE Mercedes Benz Hradec Králové, která pro vítěze připravila luxusní cenu v podobě víkendového pobytu v lyžařském areálu Schlaming v Rakousku. Za HSK team nemohl na startu chybět dvojnásobný vítěz tohoto závodu Zdeněk Veselka a kraulový specialista Petr Jedlička.
Zdendova slova, že letos nemá formu, a bude rád, když skončí druhý, byla spíše pro zasmání, než aby byla brána vážně.
Hned první disciplína 600m plavání napověděla, kdo asi bude bojovat o přední pozice. Zdenda zaplaval třetí nejlepší čas a cesta k jeho vítězství se zdála být volná. Já jsem se pokoušel měnit styl plavání jak to jen šlo, ale nakonec to stejně stačilo jen na předposlední šestatřicáté místo. Druhá disciplína 20 km na horském kole již jasně určila vítěze. Čas Zdenka po dvou disciplínách 59.34 min !!!! hovořil za vše. Druhý v pořadí již ztrácel šest minut a tak poslední disciplína, běh na 5 km, byla jen o tom, kolik má Zdenek v sobě síly a vůle, aby zaběhl co nejlepší čas. Nakonec to dokázal a jeho výsledný čas 1.21.58 hod. byl víc než vynikající. Mimo jiné, druhý v pořadí již ztrácel osm minut !!!!! Mně se díky vynikajícím podmínkám v HSK podařil zajet třetí nejlepší čas na kole a nakonec jsem obsadil slušné devatenácté místo.
Závěrečný ceremoniál proběhl v nedaleké restauraci, kde za přítomnosti televizních kamer a rodinných příslušníků byly předány hodnotné ceny pro všechny účastníky závodu. Vyvrcholením celé akce byla tombola, ve které se i na mě usmálo štěstí, a tak se mohu těšit na prodloužený víkend se zapůjčeným vozem Mercedes BENZ GL.
Takže na konec zbývá už jen popřát vítězům a těšit se na příští ročník 2010.

Autor: Péťa    Dne: 25.9.2009
copyright HSK - cycling 2009 | design a kód: Michal Dyntar