Nejnovejší galerie
Winter Hradec 2014
Pořádané závody
Fotka dne

Hlavní sponzoři

PolyPLASTY
omnipack

Naši partneři

microtherm
activesport
NUTREND-Sportovní výživa
Porsche Hradec Králové
pells
moose
yate sport
Rock Machine
cyklo pešek
koloshop
C & K

Články

Expenův Pells Aeron
Časovka Šerlich
Kluziště v Orličkách
Sajrajt a marast

Další weby

Webové album Picasa Hradecký pohár HSK facebook

Návštěvnost

Forrestův trénink v Hrvatske 1

Náš kolega Michal Forrest Dyntar se nachází v tréninkovém kempu v Chorvatsku, kde společně s dalšími cyklisty ladí formu na sezónu. Pro ty, kteří se z pracovních, rodinných, finančních či pouze výkonnostních důvodů nemohou vypravit také někam na jih, přinášíme menší náhhled do zákulisí. Času na psaní má Michal minimum, a tak omluvte rychlejší verzi slohu.Ponechávám v původním znění...

sobota 2010.03.06
Cesta do Porece probyhala v prijemné atmosfére kolegů z Devosu. Skoro celou cestu jsme prokecali a to takovým způsobem že jsme několikrát sjeli i z cesty a museli jsme hledat alternativu nebo se vracet. Nakonec jsme se ale okolo 6 dostali na misto a já zase po roce videl Plava Lagunu v plné kráse. Mořský vzduch neskutečně voní a tak jsem se dost hekticky ubytoval oblékl a za půl hodiny vyrážím na první švih už po tmě. Hodinku polechtám noky v kompenzačním pásmu (25km) a pro dnešek to stačí. Po příjezdu na mě čeká bohatá večeře a potom už jen vybalit věci a jít chrápat.

nedele 2010.03.07
Venku za oknem sice krásně svítí sluníčko, ale 10 stupnů a hlavně silný nárazový studený vítr není úplně to co sem si představoval. Oblékám proto kalhoty s chlupem. Tradičně v 10:00 před hotelem stojí v pozoru okolo 60 nadržených cyklistů a rokují o tom kam se pojede. Chytnu skupinu cca 15 lidí kde se jede svižně a temto mi vyhovuje. Po první hodině odpadli nejslabší kusy, takže nás zůstává 7. Projedeme pár brdků a dostaneme se na rovinku do Buzetu. Jede se hodně proti větri a pokud člověk neháhne špic tak se v balíku vyloženě fláká. To se mi ještě s jedním kolegou moc nelíbí a tak dáváme menší odlep od balíku a jedem si watty jaký potřebujem. Z Buzetu vede cesta hodně do hor a domů jsou to cca 3 hodiny. Nehodláme se první den uplně odrovnat, takže otáčíme a jedeme rovinku nazpět. Odsýpá to, rychlost málo kdy klesně pok 40km/h. Z rovinky odbočujeme doleva na Motovun. Jedem kopeček kde se nastoupá cca 250m watty nejdou pod 300 ale ještě pořád to jde. Nějak se mi podaří vyškrábat nahoru mezi prvníma a pak už to pálíme s větrem v zádech a z kopce domů. Zkouším rozjíždět kolotoč, ale marná snaha. Skoro všichni v balíku sou bajkeři a tak vůbec nechápou co po nich chci. V Poreči to všichni zabalej a je vidět že někteří dostali pořádnou nakládačku. Mě se ještě nechce takže tam bouchnu půl hodinku po pobřeží a jedu taky na hotel. Na pokoji do sebe naláduju BCAA od NUTRENDU a du si zaplavat. Potom procházka po pláži a opalování na lavičce. Za dnešek 125km 1200m nastoupáno a nějakých mizerných 28km/h protože hodně foukalo.

Autor: Michal    Dne: 17.3.2010
copyright HSK - cycling 2009 | design a kód: Michal Dyntar