Nejnovejší galerie
Winter Hradec 2014
Pořádané závody
Fotka dne

Hlavní sponzoři

PolyPLASTY
omnipack

Naši partneři

microtherm
activesport
NUTREND-Sportovní výživa
Porsche Hradec Králové
pells
moose
yate sport
Rock Machine
cyklo pešek
koloshop
C & K

Články

Expenův Pells Aeron
Časovka Šerlich
Kluziště v Orličkách
Sajrajt a marast

Další weby

Webové album Picasa Hradecký pohár HSK facebook

Návštěvnost

Hořická 50

Další díl série maratonu okolo celé země tentokrát zavítalo do Hořic. Jelikož jsem byl po týdnu volna, které jsem využil k vymalování bytu do tyrkysových barev, jel sem tam spíše jen jakoby na výlet s návštěvou restaurace v Expivovaru-doporučuji noky :-)
Rosničky den předem varovaly před extrémními srážkami, ale říkal jsem si, že se přece mohou mýlit.
No nemýlili se alespoň v tom, že opravdu lilo jak z konve a tak startovní pole bylo poněkud prořídlé.
Na start se většina závodníků vydala z aut či cukrárny několik minut před výstřelem, a tak úvodní stoupání dosti bolelo. Před dalším stoupání jsem jel asi v deseti členné skupině, ale v nájezdu do terénu jsem zjistil, že 2,5baru na zadku bylo moc a já začal hrabat na místě. Po přejetí na trávu to již docela šlo, ale několik lidí hodně ucuklo. Eliťáci byli pryč už na vršku a zbytek lidí jsme se sjeli do 5členné skupiny, ve které jsme více méně dojeli až do cíle. Terén byl místy opravdu bahnitý,ale naštěstí tento okruh není tolik technicky náročný, takže se tancovalo jen místy. Každopádně místa s červenicí byla opravdu vtipná a my mohli dělat v klidu reklamu na Happy-farms.
Do cíle jsme tedy dojeli společně a po projetí jsme vypadali tak pěkně,že mě ani nás prezident nemohl poznat a šel gratulovat někomu jinému :-)
Po již druhém deštivém víkendu a utrpěných škodách na kole se již začíná opět stýskat po prachu a kamení.
Velkým pozitivním zjištěním ale bylo, že jsem nějakou část závodu objel s hřebíkem v zadním kole, takže TNT Geaxy jsou určitě good! Snad na nich teda ještě nějaký ten km najedu...

Autor: Expen    Dne: 3.7.2011
copyright HSK - cycling 2009 | design a kód: Michal Dyntar