Nejnovejší galerie
Winter Hradec 2014
Pořádané závody
Fotka dne

Hlavní sponzoři

PolyPLASTY
omnipack

Naši partneři

microtherm
activesport
NUTREND-Sportovní výživa
Porsche Hradec Králové
pells
moose
yate sport
Rock Machine
cyklo pešek
koloshop
C & K

Články

Expenův Pells Aeron
Časovka Šerlich
Kluziště v Orličkách
Sajrajt a marast

Další weby

Webové album Picasa Hradecký pohár HSK facebook

Návštěvnost

Dva borci před Bíteší

Před startem dvou našich zástupců, kteří se v premiéře postaví na start letošní Bíteše se nám podařilo zaznamenat jeden z jejich posledních telefonátů před tímto startem. Po vyslovení jejich souhlasu s otištěním Vám přinášíme podstatnou a publikovatelnou část záznamu rozhovoru:


Expen:
Zdárek Forreste, hele trénujem sice pod jedním týmem, ale máme každý svůj tréninkový plán a tak bych se s Tebou chtěl dohodnout na společné taktice na tu Bíteš. Jek se na tu premiéru cejtíš?
Forrest:
Rád Tě slyším a ještě raději se dohodnu. Přeci jen tam budem za nováčky a nerad bych mezi těma rafanama něco zazdil. To bysme pak s ostatníma lidma z týmu nevydrželi.
Expen:
No právě o to mi jde. Máš to už nějak v hlavě srovnaný?
Forrest:
O tom žádná, v hlavě to srovnaný mám, ale hlavně aby to věděly i nohy. Natrénováno mám sice dost, ale znáš to. Člověk míní a nohy to změní. Jakou máš představu Ty?
Expen:
No já bych to viděl asi takhle; Mít se stále na očích a nejezdit na chvostě balíku. Někdo se smotá a jsme v háji. Tahat špici ale taky nemá cenu, protože od toho tam budou jiný nadupanci. Prostě si hlídat tempo balíku pěkně v závětří a šetřit síly. Přeci jen to bude dlouhá štreka. Po startu do toho zalehnem, pokud bude potřeba tak klidně jet i podlahu a tak na poslední dvacítku za to vzít a ukázat co v nás je.
Forrest:
Taky si myslím, že plánovat předem přesný místa nástupů a orazů by bylo zbytečný. Myslím, že nám to tak nějak okolnosti průběžně ukážou a uvidíme na co máme. Jsme jen dva a tak pro nás žádný nosiči vody nebudou. Pokud by jeden z nás začínal radikálně vlát, tak si holt dáme vale a pojedem každej za svý. Doufám že k tomu ale nedojde a dorazíme do cíle se ctí ruku v ruce.
Expen:
Máš recht. Prostě na co máme, tak to tam dáme.


Telefonát ještě pokračoval dál, ale to bychom již prozradili jejich hlavní taktické trumfy. Rozhodně oba budou mít plnou podporu všech členů našeho HSK cycling teamu. Někteří budou s nimi v centru dění a ostatní alespoň duchem. Ať již dopadnou jakkoli, tak ostudu neudělají. V našich očích tedy určitě ne.
Tak kluci ať Vám to jede !!!

PS: Českému jazyku se tímto omlouváme za drobné újmy, ale ponechali jsme přesný záznam telefonátu tak, jak byl zaznamenán.

Autor: Boban    Dne: 1.4.2009
copyright HSK - cycling 2009 | design a kód: Michal Dyntar