Nejnovejší galerie
Winter Hradec 2014
Pořádané závody
Fotka dne

Hlavní sponzoři

PolyPLASTY
omnipack

Naši partneři

microtherm
activesport
NUTREND-Sportovní výživa
Porsche Hradec Králové
pells
moose
yate sport
Rock Machine
cyklo pešek
koloshop
C & K

Články

Expenův Pells Aeron
Časovka Šerlich
Kluziště v Orličkách
Sajrajt a marast

Další weby

Webové album Picasa Hradecký pohár HSK facebook

Návštěvnost

Forrestův trénink v Hrvatske 4

pondeli 2010.03.15

Pračky byly po včerejšku vyřízený, tak sem jel s nima. Jinak bych to neuvisel :-). Ještě se přidal Mlyny, celou dobu kecal s Benčíkem. Někde na 50km se odpojil masér s mechanikem a Fialku jsme ztratili ještě u hotelu. Potom postupně odpadávali závoďáci podle toho jak si včera kdo dával. Říká se že kdo nebyl na Líváde tak nebyl v Istrii. Dneska sem se konečně dostal i tam. Už jsem zapomněl jaký nádherný výhledy tam jsou. Teplota okolo 15 stupňů a slunce pálilo. Co víc si můžu přát. Sjezd byl taky super až na ty kamínky, ale to tady je všude. Vittoria Diamante Pro Tech drží takže není co řešit. Místo toho sem viděl dva lidi lehnout a to měli oba Pro Race 3. Motovun mi dal docela zabrat, bodejť by taky ne, tepy mám o dost nižší než obvykle. Teplíčko pomalu začíná stagnovat, potřeboval bych víc regenerace. Naštěstí waťák nekecá, takže sem v klidu. Dortíčky v Pazinu byly taky skvělý. Závoďáci držej lajnu a nedělá jim problém jezdit 10cm od sebe. Kam se na to hrabou hobíci. Hlavně si každej uvědomuje jaké to má následky když hodí vlnu, takže konečně sem se pořádně povozil, dobrá škola a zkušenost. Buchajda se taky nezměnil, bylo zajímavý poslouchat jeho zkušenosti ze závodů, když jezdili ve dvojce. Nakonec sem se někde okolo 150km odpojil a dojel do hotelu sám. Před dveřma pokoje sem si to, ale rozmyslel a jen tak pro radost sem šel dobouchat dvoustovku. Co budu sedět na hotelu když můžu jezdit na kole. Přijel sem za smrákání, ale západ na Limbu za to stál. Nádherné třpytící se moře, slunce rudý jak moje kolo a pode mnou strž, kde stačí udělat o krok víc a nikdo už mě nikdy neuvidí. (SUPER) Je to jako ve snu. Celý dny sedím na kole toulám se krajinou, nádhera. Neskutečný kraj i lidi.

úterý 2010.03.16

Whirlpool nejede a s hobíkama to stojí za houbelec. Chytám skupinu čtyř Dánů. První 1,5h to vypadá že sem udělal největší blbost dne. Jede za náma jejich týmové auto a pořád se zastavuje a mění se kola. Jednou s vysokým ráfkem, po druhý zipp místo fulcrumu. Maj jich v autě tolik že bych potřeboval dvakrát víc prstů na to abych to spočítal. S jejich managerem diskutujem o tom jak před lety závodil v Praze. Naštěstí na to má jen dobré vzpomínky, takže není problém dělat vtipy. Po 1,5 hodince hoši usoudí, že testování už bylo dost a že prolog, kterej jedou ve čtvrtek stejně nevyhrajou, takže toho nechaj. Kozy fláknou do rohu a výtáhnou pořádný silnice. Teď teprve začíná normální trénink. Za Pazinem jedem z pěknýho kopce není problém tady bez šlapání vytáhnout 80ku, asfalt jak víno, super. Postupně přejedem celej poloostrov od západu k východu a dál už je jen moře nebo obrovský hory. Takže otáčíme na jihozápad směrem na Pulu. Scenéria jaká nabízí příroda nemá cenu popisovat, stejně na to nemám slova. Nechybí krásná stoupání, dlouhé sjezdy nebo nekončící roviny. V Pule se zastavuje je čas na coffee. Domů už je to coby šutrákem dohodil, ještě přelítnem Limb a potom si borci, rozmyslej že si mě trošku otestujou, takže jedem pár kilásků kolotoč. Dánové jsou samá sranda, super sem si pokecal a takovejch volovin co se nadály za cestu neudělám za rok. Jeden z nejlepších dnů co sem na kole zažil a to sem ještě zadarmo dostal lekci angličtiny. U hotelu sklidím poplácání po zádech za dobrou práci a s klidem v duši jdu ještě plavat. Dneska 178km

středa 2010.03.17

Dneska vyjeli všichni najednou a byl z toho snad 150ti hlavej balík. Ještě že se to po pár kilákách roztrhalo. Po hodince se s Marťasem a Lukášem odpojujem. Nejdřív sjezd až na úroveň moře a potom se zase škrábeme na Svatý Petar. Taky dobrej kopeček. Nahoře to vypadá v pohodě dobrej asfalt ale po pár kilákách skončí silnice a pokračuje šotolina. Naštěstí je to jen kousek, takže žádný drama. Jedeme po hřebenu směrem na Roviň kde zase míjíme benzínové pumpy, které jsou tady snad od války. Sjezd do Limbu je čím dál rychlejší. Dole ještě focení s lodičkama. Výjezd je zase čím dál pomalejší. Domů už je to sotva dvacka, tak dělám srandu, aby se kluci trochu uvolnili, ale nikdo se nechytá. Marťas zažranej do tepáku zase hudruje že vůbec netepe.(trochu mi připomíná Expena). Aspoň že s Lukynem se dá mluvit. Ještě prubnem novou cestu k hotelu a pro dnešek je domotáno. Lehkých 70km pro odpočinek.

Autor: Michal    Dne: 21.3.2010
copyright HSK - cycling 2009 | design a kód: Michal Dyntar